Vloerwerken in alle kamers van uw woning
Ik plaats voor u de mooiste vloeren!

Een kwaliteitsvolle vloer vormt de kers op de taart wanneer u een woning bouwt of verbouwt. Het is echter niet zo eenvoudig om een vloer perfect egaal te plaatsen en daarom heeft u hiervoor een specialist ter zake nodig: SLK Construct uit Lokeren!

Alle soorten tegels

Ik plaats bij u thuis alle soorten tegels en vloerbekleding, gaande van keramische tegels tot natuursteen, kurk, laminaat en zelfs vast tapijt. U kiest zelf de soort vloer die u geplaatst wilt zien en daarna wordt er van start gegaan met de vloerwerken in uw woning te Lokeren of West-Vlaanderen. Ook de plaatsing van wandtegels voor bijvoorbeeld uw badkamer, toilet of zelfs in uw slaapkamer of living behoort tot de opties.

Hoge afwerkingsvorm

Om te zorgen voor een perfecte afwerking, maak ik gebruik van de beste materialen en de nieuwste technieken. Op die manier kunt u jarenlang genieten van een mooie vloer. Ik ben niet enkel specialist in vloerwerken regio Lokeren, maar zorg eveneens voor nieuwe ramen, deuren, plafonds en metselwerken. Neem gerust contact op voor meer info! Indien gewenst kom ik langs voor een vrijblijvende opmeting en aan de hand hiervan krijgt u een gratis offerte op maat.

Samen bouwen aan uw project...

Tel.: 09 277 00 1609 277 00 16

SLK CONSTRUCT

Gasstraat 43 B7
9160 Lokeren

T: 09 277 00 1609 277 00 16
BTW BE 0683.629.373

Contact

Contact