Gyprocwerken en plaatsing plafonds
De snelle oplossing voor al uw ruimteproblemen

Gyproc leent zich voor heel wat doeleinden. Het is het ideale middel om lelijke muren mee af te werken, maar tevens een goede materiaalsoort voor het indelen van grote ruimtes, afwerking van zolders of het maken van valse wanden.

Plafonds

Bij mij worden zowel gyprocplafonds als plafonds in hout en fineer geplaatst. Gyproc beschikt over een goede, isolerende werking op zowel thermisch als audiologisch vlak. Daarnaast verloopt de plaatsing snel en zonder veel kap- of breekwerk, wat in veel gevallen een groot voordeel is voor mensen die reeds in de woning wonen. Daarnaast kan een verlaagd plafond ook ideaal dienen voor het wegwerken van kabels of bedrading zoals elektriciteitskabels, leidingen, en noem maar op.

Valse wanden

In veel huizen komt het voor dat u een grote ruimte of kamer heeft die eigenlijk veel te groot is voor een specifiek doel. In soortgelijke gevallen kan er geopteerd worden om de kamer te splitsen met een gyprocwand. De gyprocwerken die door mij regio Lokeren worden uitgevoerd, worden met de grootste finesse en het nodige, professionele materiaal afgewerkt. Er wordt een eerlijke maar vooral betaalbare offerte voorzien zodat iedereen met een groot of klein budget hier toch voor kan kiezen.

Bel of mail mij vrijblijvend indien u graag een gratis offerte wenst te ontvangen voor uw gyprocwerken in Lokeren, West- of Oost-Vlaanderen.

Samen bouwen aan uw project...

Tel.: 09 277 00 1609 277 00 16

SLK CONSTRUCT

Gasstraat 43 B7
9160 Lokeren

T: 09 277 00 1609 277 00 16
BTW BE 0683.629.373

Contact

Contact